JOIN ME!

Subscribe to my newsletter to receive the latest updates

CLOSE FRIENDS

Dicht bij elkaar zijn en bijzondere momenten met elkaar delen, dat is iets waar ik gelukkig van word en wat me inspireert. Daarom ben ik zeer verheugd dat ik jullie mag uitnodigen voor CLOSE FRIENDS, een vriendenprogramma waarin ik mijn publiek dichterbij laat komen door meer van mijn leven te delen.

"Als je dicht bij jezelf bent, kan je ook dichter bij een ander komen."
Lid worden

Sluit je aan bij CLOSE FRIENDS. Kom dichter bij mij, mijn muziek en mijn passies. Krijg een uniek kijkje in mijn werkende én persoonlijke leven en ontmoet mij in een klein gezelschap.

Om het echt persoonlijk en dichtbij te houden, biedt de CLOSE FRIENDS community plek aan maximaal 150 mensen. Kies voor een gouden, diamanten of platinum lidmaatschap met verschillende exclusieve en unieke benefits van mijn hand. Met de inkomsten die worden gegenereerd financier ik mijn muzikale projecten, zoals een album opname en concerttournee.

Ook stelt het me in staat me nog meer in te zetten voor de Iris Hond Foundation, de stichting waarmee we muziek inzetten om ontwikkel- en herstelprocessen aan te jagen bij dak- en thuisloze mensen.

Sluit je aan, kom dichterbij en beleef samen met mij unieke momenten.

Liefs,

Lidmaatschappen CLOSE FRIENDS programma

I

Goud

(€ 1.000,- per jaar)

Met een gouden lidmaatschap ben je als eerste op de hoogte van de projecten van Iris. Je krijgt toegang tot de CLOSE FRIENDS app groep en ontvangt persoonlijke e-mails. Zo krijg je een uniek kijkje in haar persoonlijke leven en passies. Iris nodigt je bovendien uit voor exclusieve on- en offline events die alleen toegankelijk zijn voor CLOSE FRIENDS.

II

Diamant

(€ 2.500,- per jaar)

Met een diamanten lidmaatschap heb je toegang tot alle gouden benefits met daarbovenop een aantal extra's. Zo krijg je exclusief toegang tot nieuwe muziek nog vóór de officiële releasedatum, reserveren we waar mogelijk de beste plekken bij optredens voor je en ontmoet je Iris en haar crew in een kleine persoonlijke setting.

II I

Platinum

(vanaf € 7.500,- per jaar)

Met een platinum lidmaatschap behoor je tot de meest exclusieve CLOSE FRIENDS groep. Als je lid bent van deze groep ontvang je naast de gouden en diamanten benefits backstage passen om na concerten backstage met Iris te proosten. Wij zullen contact met je opnemen om in overleg een aantal extra benefits op maat te maken.

Benefits CLOSE FRIENDS programma

Met jouw lidmaatschap draag je bij aan de ontwikkeling van nieuwe muziek, bijzondere optredens en nieuwe projecten van Iris en steun je de Iris Hond Foundation. Maar je krijgt er ook wat voor terug! Onderstaand de benefits van het gouden en diamanten lidmaatschap:

1 Goud Diamant
Als eerste geïnformeerd worden over nieuwe muziekreleases, concerten en projecten.
Lid van de CLOSE FRIENDS appgroep
Maandelijkse persoonlijke e-mails van Iris
Exclusieve door Iris geselecteerde en gesigneerde (betaalde) items
Een persoonlijk verjaardagsbericht
Een digitaal event met Iris
Een fysiek event met Iris
Pre-meets bij optredens
Exclusieve extra's persoonlijk ingevuld door Iris
Meerdere exclusieve digitale en fysieke events
Toegang tot exclusieve tracks
Waar mogelijk de best gereserveerde plekken
Een persoonlijk verjaardagscadeau
Unieke merchandise
Platinum
Als je kiest voor een Platinum lidmaatschap zal het CLOSE FRIENDS team persoonlijk contact met je opnemen voor het afstemmen van je jaarlijkse bijdrage en een tegenprestatie-voorstel op maat.

We laten je aan het begin van elk kwartaal weten welke dingen er op stapel staan in verband met de flexibiliteit die Iris nodig heeft voor haar projecten.

Lid worden